Vælg klogt-en sammenligning af realkreditmæglere og banker

Realkreditmæglere gøre arbejdet, så du ikke behøver at
Min karriere i pant industrien har givet mig mange muligheder for at arbejde med både realkreditmæglere og banker. Jeg mener realkreditmæglere er gode værktøjer til forbrugerne på jagt efter de bedste finansiering tilgængelige indstillinger. En pant mægler adskiller sig fra en bankrådgiver i nogle vigtige måder. Mægleren kan shoppe og finde den bedste deal for en homebuyer eller refinansiering deal. Banken kun sælger egne produkter. Pant mægler tager én ansøgning og en kredit rapport og udnytter alle ressourcer til at finde den bedste rente og pant program til rådighed. I min rolle som pant mægler er jeg ekspert arbejder specielt for forbrugeren.
Realkreditmæglere kan vise dig alle muligheder
Som et pant mægler kan jeg arbejde med op til hundrede långivere over hele landet. Forbrugeren ved aldrig om mange af disse virksomheder, fordi realkreditmæglere har eksklusiv adgang til dem. Når en bank vender ned et pant program eller anden grund, er banken færdig med den potentielle kunde. En pant mægler er ikke gennem–han eller hun bevæger sig fremad til at finde den næste bedste långiver. Hvis en kunde er alene mortgage mortgage forskningsvirksomheder ønsker at trække en kredit rapport inden jeg giver nogen oplysninger om produkter og programmer du kvalificerer dig til. Alle disse kredit forespørgsler kan sænke din kredit score og når det er tid til at kvalificere sig til pantet er kritisk. Mit mål med hver kunde jeg arbejder med er at finde den bedste pris. Alle pengene kommer fra det væsentlige de samme steder: investorer på Wall Street. Gæster med god kredit vil blive citeret en lignende sats fra en bank.
Indpasses i mægler viden og trives Under særlige omstændigheder
Forbrugerne beskæftiger sig med flere kredit udfordringer kan finde de har flere valgmuligheder med et pant mægler. En mangel på en udbetaling, en kort tid i erhvervslivet eller manglende evne til at bevise alle dine indtægter kan være et problem og en dygtig pant mægler vil være i stand til at finde en løsning. Jeg kan finde specielle programmer mange långivere ikke har eller ikke kender til. Realkredit mæglere shop rundt om i landet og de har den viden og ekspertise til at få nogen med unikke omstændigheder godkendt.
Hvordan pant mægler betalt?
I pantet er industrien mæglere en integreret del af ligningen til at få den bedste værdi for dine penge. Jeg er mellemmand mellem kunden og långiver. Realkreditinstitutterne kompensere realkreditmæglere for at udfylde en stor del af arbejdet. Når et pant mægler markeder og stammer skal lån långivere kun beskæftige sig med grundlæggende forhandlinger, der involverer en uddannet part (broker), godkendelsesproces og udførelse af lånet. Omkostninger til banker og realkreditinstitutter afviger ikke.
Sammenligne et pant mægler til en køber Agent
En pant mægler er som en køber agent for din pant.
En køber agent repræsenterer den hjem shopper bedste interesse. Agenten er en uddannet ejendomsmægler professionel dedikeret til repræsenterer kun køberen. Med denne repræsentation af homebuyer kan spare penge og har bedre tilbud forhandlet.
Som en mortgage broker forhandler jeg på sigt af et lån med kun min kundens individuelle behov og ønsker i tankerne. Som forbruger kan det være svært at finde rådgivere og repræsentanter helt forpligtet til dine bedste interesser. En pant mægler er nøglen til at afdække alle mulighederne og sikre de bedste renter på realkredit kan du finde. Sørg for at vælge klogt og du kan nå dit højeste hjem investering potentiale.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *