Jeg kan godt lide at være urimelige

“Fremskridt er lavet af kun urimeligt mand” – Gorge Bernard Shaw
Usædvanlige er noget folk ikke kan lide for at have i deres liv. Det er en ændring af design til at ændre alle de omstændigheder og miljøet omkring dig. En fornuftig person forsøger at vedtage verden rundt. Når han bliver afgjort, er det meget smertefuldt for ham, når tingene pludselig begynder at ændre. Status quo er brudt. Geografisk forskydning forårsage personlig ulejlighed.
Men hver succesfuld leder ved meget vel, at forandring er overhængende. Du kan ikke sidde længe på deres laurbær. GE, charmas; Jack var kendt af en niche navn-“Neutron Jack”. Han var en af de mest usædvanlige ledere i erhvervslivet. Han trækker stikket, når GE gik meget godt. Han solgte profitabel forretning. Hoppe ind i nye industri, som har usynlige fremtidige. Vist døren til mange medarbejdere. Men meget få kan argumentere for, at GE i dag er spejlbilledet af Jack. Med en markedsværdi på 152 milliarder dollars er det en sjælden kommercielle Corporation til at dominere 19 & næsten 100 år af 1900-tallet.
Det er vanskeligt at ramme et bevægeligt mål. Men skiftende strategi, ændre retning årsag uncomforted. Noget at nogle mennesker er det en klar indikation af fiasko. Og meget få mennesker har råd til at se fejl. De har arbejdet hårdt for at tjene position, hvor de er i dag. De vil gøre alt for at redde status quo og deres stilling, kommer i helvede.
Men en leder ved, succes er det næste trin i en og på hinanden følgende fejl. Men hvis han står der stadig med frygten for fiasko, vil han blive dræbt af konkurrent. Bevægeligt mål er altid svært at ramme. Og ifølge Al Ries, management-guru, “bedste defensive strategi er at angribe dig selv.” Du har både side arbejder for dig, du får intet at tabe.
Husk det, Rom blev ikke bygget af dem, der boede i deres komfortable palace. Og de gjorde ikke lever længe nok til at nyde der. Dem, der genopfundet sig selv nyder de mange frugtbare fiaskoer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *