Glem ikke om disse ofte overset skattefradrag

Når et individ filer deres selvangivelse hvert år er de i stand til at kræve en række skattefradrag. Mange gange et skattefradrag kan reducere mængden af penge, der er skyldige til Internal Revenue Service (IRS) eller det kan skabe større tilbagebetaling af skat. De mest almindeligt anvendte skattefradrag er standard skattefradraget; der er dog mange andre skattefradrag, som mange enkeltpersoner undlader at hævde eller endda overveje. Ofte overset skattefradrag kan forhindre en skatteyder i at få ekstra penge, som de fortjener.

Hævdede en række skattefradrag ofte kræver kvitteringer eller anden dokumentation. Af denne grund er der mange enkeltpersoner, der kan være ude af stand til at kræve nogle af disse ofte overset skattefradrag på dette års selvangivelse. For at forhindre dig i at miste endnu flere penge opfordres næste år skatteydere til at tilbringe hele året forbereder skat sæson og skattefradrag.

En af oftest overset skattefradrag er udgifter til lægebehandling. For at få medicinsk expense fradrag skal for udgifter til lægebehandling være mindst syv og en halv procent af en skattepligtige indkomst. Mens dette kan synes som en stor mængde penge er der nogle personer, der vil helt sikkert kvalificere sig til denne skattefradrag. Familier med et stort antal børn ofte kvalificere sig til dette fradrag fordi de samlede udgifter til sundhedsydelser for flere børn er ofte højt. Skatteydere, der for nylig havde et barn eller blev diagnosticeret med en livstruende sygdom er tilbøjelige til at opfylde kravet fradrag grund til at gøre flere checkups og hospitalsbesøg.

Der er en række af skatteydere, som omhyggeligt holde styr på mængden af penge eller elementer, som de donere til velgørende organisationer; fleste skatteyderes gør dog ikke som gør velgørende donationer en anden ofte overset skattefradrag. Personer, som har doneret penge, tøj eller husholdningsartikler er i stand til at kræve et skattefradrag, som velgørenhed er godkendt af Internal Revenue Service (IRS). Fleste af mest kendte velgørende organisationer er godkendt; men privatpersoner kan få en fuld liste ved at besøge webstedet for den interne Revue Service (IRS) som kan findes på

Desværre er der en række af skatteyderne, som vil kvalificere sig til en naturkatastrofe skattefradrag. Med de seneste aktive 2005 er orkansæson og de forfærdelige forudsigelser af mere til at komme det sandsynligt, at et stort antal individer vil kvalificere sig til en naturkatastrofe skattefradrag. Dette fradrag bruges til at gøre for tingsskade, der ikke var omfattet af husejere forsikring. For at kvalificere sig til en naturkatastrofe skattefradrag egenskaben skal tab være mindst ti procent af skattepligtige indkomst. Det er trist at sige, men med fleste af tornadoer, orkaner, og oversvømmelser er det ikke ualmindeligt, at et hjem at være helt ødelagt, som ville tillade skattefradrag der skal ansøges.

Med mange virksomheder at erklære konkurs eller afskedige deres medarbejdere er der et øget antal personer på udkig efter et job. Endnu en af oftest overset skattefradrag er udgifterne i forbindelse med en jobsøgning. Mange jobsøgende ved hvor dyrt leder for et nyt job kan være. Det er muligt for jobsøgende at få skattefradrag på deres telefon udgifter, der er relateret til et jobsøgning. Disse telefon udgifter kan omfatte lang distance telefonopkald til opretter et interview eller endda over telefoninterviews. Ud over telefonen udgifter kan jobsøgende også opkræve kilometertal af gå til og fra en jobsamtale. Andre job Søg fradrag kan omfatte omkostningerne ved at have et CV professionelt udarbejdet og omkostningerne ved mail eller fax ud at genoptage.

Yderligere ofte overset skattefradrag omfatter mængden af penge brugt på moms, skat forberedelse, gambling tab, ejendomsskatter og meget mere. Den bedste måde at blive bevidst om de mest hyppigt overset skattefradrag er ved hjælp af en skat softwareprogram til at forberede din skat eller leje tjenester af en professionel skat tilberedningsvirksomheden. Disse er gode måder at blive klar over almindeligt overset skattefradrag og til at bestemme hvis du kvalificerer dig til dem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *