5 vigtige ingredienser af forretningsmæssig succes

Hvad skal du have for en succesfuld virksomhed? Mange mennesker fokuserer for meget på en del penge og negligerer andre vigtige ingredienser for en succesfuld forretning. Her er listen over vigtige ingredienser for forretningsmæssig succes:
1) tid: Du må forstå, at tid er penge. I erhvervslivet er vores mål at tjene penge. Periode. Men spørgsmålet er, hvordan produktivt du konvertere din tid i penge. Er du at gøre fuld brug af din tid eller du bare lade tiden forbi du?
Hvor meget du gøre afhænger af, hvor god du er til konvertering af tid til penge. Hvis du allerede er produktive, så kan du spørge, hvad er de ting du kan gøre for at forbedre yderligere forholdet mellem dollaren/sekund? Hvis du gør det $ 0,01/sekund, hvad du kan gøre for at gøre det $ 0,02/sekund? Eller endnu mere. Husk tid er den mest værdifulde aktiv, og når det er gået, det er gået. Også er tid også den mest retfærdige fordeling af ressourcer ethvert menneske modtager.
2) mennesker: For at få succes i erhvervslivet, du skal have folk forbindelser. Jeg mener de rigtige mennesker. Befolkningen består af kunder, leverandører, partnere, medarbejdere og samarbejdspartnere.
En ting, du ikke må udelade er din mentor eller coach. Er meget vigtigt at have ægte mentorer eller trænere og det kan gøre en stor forskel i din virksomhed.
Hvis du er seriøs om at forbedre dit liv eller forretning, og du er på udkig efter en coach, vil jeg måske kunne hjælpe. Drop mig en mail på
For at sikre, at du har mere overskud, skal du tjene mennesker godt. Organisere din database over folk forbindelser. Ved blot at vide, hvem der gør hvad, der leverer hvad, hvem har brug for det, hvor du kan få hvad gøre dig miles foran andre mennesker. For at organisere dine forbindelser, kan du enten bruge en papir mappe eller computer regneark.
3) viden og færdigheder: når jeg taler om viden og færdigheder, jeg tænker ikke på akademisk viden, som du finder i skoler og gymnasier. Hvad er mere vigtigt at du er viden og færdigheder, som kan bringe dig resultater, du ønsker.
Hvor mange MBA indehavere, som du kender er blevet virksomhedsejere og har gjort toner af penge? Det viser, at få den rigtige viden og færdigheder er vigtigt. Må ikke blindt gå efter viden, der kunne drukne dig. Gå til viden og færdigheder, som er universelt testet og bevist.
Eksempler på rigtige viden og færdigheder er hvor man kan få hvad fra hvem, penge at gøre tendenser, markedsføringsstrategier, kunst beskæftiger sig med mennesker, forhandlingsteknik, sælgende færdigheder, færdigheder af forvaltningen og voksende penge, investeringer færdigheder, universelle love af succes, og meget mere. Spild ikke tid på unødvendig viden som jeg gik igennem det før. Der er kun så meget, du har brug at kende og lære. Være skarpe og fokus, når du erhverve viden og færdigheder. Ikke Følg normale mennesker gør.
4) personlig sundhed: I virkeligheden, dette er den vigtigste ingrediens i alle. Hvordan kan du køre en forretning uden en sund krop? For at opretholde en optimal sundhed, skal du give din krop med rette næringsstoffer og tilstrækkelig motion. Og også Glem ikke om følelsesmæssige velvære. Lad ikke vrede og andre negative følelser styre dig.
Dette er, hvor positivt og berigende holdninger spiller ind. Vedligeholde din krop er ligesom vedligeholde din bil. Hvis du sender din bil til værksted til regelmæssig service og pumpe benzin regelmæssigt, hvorfor ikke du gør det samme for din krop? Det er noget for dig at tænke på. Ikke være nærig over lommepenge for din egen sundhed, fordi fysisk og mental sundhed kan forårsage dig en masse penge i det lange løb hvis din krop ikke er taget sig af ordentligt.
5) penge: Lad os se det i øjnene. Det tager penge for at tjene penge selv du har brug for lidt. Men du måske ikke brug for en masse penge at starte en virksomhed, fordi der er mange måder at starte et med lav kapital.
Jeg møder en masse mennesker, der ønsker at være rig, men er ikke villige til at investere penge. Du skal investere i noget til at få noget. Loven om såning og høst er på arbejde. Ikke forvente noget uden at investere noget. Penge er en af de investeringer, du skal gøre.
Selvom du ikke behøver at have en kapital for din virksomhed, men i det mindste du skal kunne dække dine udgifter samtidig med at opbygge din forretning. Du har også brug for penge til at købe produkter til lager og andre ting. Så skal du mindst kommer op med hvilket som helst beløb, du skal starte en virksomhed.
Disse er de fem grundlæggende ingredienser i virksomhedens succes. Gøre dit bedste for at erhverve eller vokse eller investere i disse ingredienser. Men det gode er, du ikke behøver at have en perfekt kombination af ingredienser til at komme i gang. Du kan stadig perfekt ingredienser undervejs. En eller anden måde, få det startet med hvad du har fået.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *